Εκθεσιακός Χώρος

εκθεσιακός-site Ο Εκθεσιακός Χώρος είναι ο τρόπος της άμεσης επικοινωνίας μας με το κοινό. Διαμορφώνεται για να ανταποκρίνεται στις στιγμές που θέλουμε να μοιραστούμε. Παρακάτω οι δράσεις που φιλοξενούνται στο χώρο μας :

BAZAARS
Το χριστουγεννιάτικο και το πασχαλινό παζάρι φιλοξενούνται στον Εκθεσιακό Χώρο του Συν Άπειρο κάθε χρόνο από το 2011. Σε αυτά μπορούν να συμμετέχουν,τόσο άτομα που παρακολουθούν τα Σεμινάρια Κοσμήματος, όσο και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των χειροποίητων κατασκευών.

Info: gallerysynapeiro@gmail.com

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ
Το Συν Άπειρο, έχοντας ως στόχο την προώθηση του σύγχρονου κοσμήματος, διαθέτει τον εκθεσιακό χώρο του, σε δημιουργούς κοσμημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό,για τη διοργάνωση περιοδικών εκθέσεων διάρκειας από 1 ως 3 εβδομάδες.
Info: gallerysynapeiro@gmail.com

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ  ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ
Η Ετήσια Έκθεση των Σεμιναρίων Κοσμήματος γίνεται στο Συν Άπειρο,κάθε χρόνο το τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και παρουσιάζεται υλικό από τα σεμινάρια της προηγούμενης περιόδου. Η έκθεση αποτελεί σημείο σύγκλισης όλων των ομάδων των σεμιναρίων, καθώς επίσης  και το έναυσμα για συμπυκνωμένη προσπάθεια, συλλογική εργασία και άμεση επαφή με το κοινό.